mere

Om os
Kontakt os

Information til at vælge den rigtige race

Vi står klar med information om de mange forskellige hunderacer, så du kan vælge den rette til dig og dine ønsker. Der er nemlig stor forskel på forskellige racers sind og aktivitetsbehov. Det er derfor en god ide, at du læser dig ind på racernes særtræk, inden du forelsker dig i en skøn hund.

Vil du gerne vide mere om den hund, du deler din hverdag med, kan du også bruge vores side til at blive klogere. Vi skriver nemlig om de mest populære hunderacer, så du kan blive klogere på de firbenede.

Hjælp til at pleje din hund korrekt

Når du deler hverdagen med en hund, er det vigtigt, at du passer den korrekt. Du har nemlig ansvaret for, om din hund har det godt og er sund og rask. På Trenddog.dk kan du regne med gode vejledninger til, hvordan du plejer din hunds pels og giver den rigtige foder. Hunde kræver nemlig både pelspleje og den rette ernæring, hvis de skal have et godt liv.

 

Tips til træning og aktivering

En hund kræver både fysisk og mental stimulering. Du får hos os gode tips til, hvordan du holder din hund aktiveret og sund, så den bliver udfordret på den rigtige måde. Det er forskelligt fra race til race, hund til hund, hvad der motiverer og udfordrer den. Ofte skal du dykke ned i hunderacens historie, hvis du skal stimulere din hund korrekt. Racer er nemlig avlet efter bestemte formål, som du kan udnytte i din træning.

0/50 ratings

Hos os kan du regne med, at menneskets bedste ven er i fokus. Hunden er et fantastisk kæledyr, der har udviklet sig sideløbende med mennesket. I dag er hunden det foretrukne kæledyr blandt danskerne, og mange drømmer om at have en hund at dele hverdagen med. Vi skriver om det, der gør livet med hund lettere.