Ressourcer

Lydigheds træning

Der findes mange forskellige metoder til lydighedstræning. De varianter, du vælger, vil afhænge af, hvad du forventer af slutresultatet skal være. Hvis du vil være tilfreds med at have en stueren, snor -trænet og lydig hund, der reagerer på simple kommandoer, så kan du stoppe her.

Din nye kilde til viden om hunde og træning!

På TAMHUNDEN har vi mange års erfaring med at vende udfordringer til løsninger! Igennem vejledning, video tutorials, skrevne instruktioner og vores forum, dækker vi dig ind – uanset hvilke udfordringer du måtte have med din hund.

Hundetræning

I min hundetræning er der meget fokus på, at vores hunde skal have det godt i hverdagen. Jeg går ikke så meget i lydighedsprogrammer med pladsøvelser.

De første dage og nætter

Hvalpen bliver hurtigst tryg i sit nye hjem, hvis du lader den være i din umiddelbare nærhed de første par dage og nætter. Husk på, at hvalpen kommer fra trygge, kendte omgivelser, hvor den har haft selskab af både sin mor og sine søskende, og nu er den pludselig alene et fremmed sted.

Grundregler

Vi har lavet 10 simple grundregler, der hjælper dig med at lære din hund 6 basale øvelser. Følger du vores grundregler, lærer du at forme din hund, så du får en høflig hund, der kan omgås andre mennesker og hunde.

 

Inspiration til hundetræning

Filmene om hundetræning skal alene ses som inspiration i forbindelse med indlæringen af nye øvelser, og de må ikke betragtes som færdiguddannelse af den enkelte øvelse. At uddanne en god effektiv jagthund er meget mere kompleks. 

 

Tandbørstning på hund – Vejledning

Tandbørstning på hund kræver, at hunden lærer det. Det er derfor vigtigt, at du tager det trinvis. Brug små godbidder til belønning undervejs i træningen. Øv gerne flere gange dagligt for at opnå tryghed hos din hund.

Lær alt hvad du behøver et og samme sted!

Hos Dansk Dyreinstitut finder du alt hvad du behøver under et og samme tag. Vores erfarende certificerede instruktører og adfærdsspecialister, varetager undervisning inden for stort set alle grene af Hundetræning.

 

Hundetræning & Adfærdsbehandling

At hunde med sort eller mørk pels, er sværere for din hund at læse, end hunde med lysere pels farve?
Dette skyldes, at deres ansigtsudtryk er så mørkt og mangler kontraster, at det gør deres kropssprog svært at læse for andre hunde.

Aktivering af seniorhunden

Hvordan blev ”man kan ikke lære gamle hunde tricks” nogensinde en talemåde? Alle hunde elsker at blive aktiveret! Selv den gamle hund kan stadig lære nye kunstskaber.

0/50 ratings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Pellentesque in ipsum id